AcasăPoliticaCezar Preda il inteapa pe Basescu: Pana si pedelistilor le pute coabitarea

Cezar Preda il inteapa pe Basescu: Pana si pedelistilor le pute coabitarea

Democrat-liberalii  sunt deranjati de indulgenta pe care o manifesta presedintele Traian Basescu cand vine vorba de premierul Victor Ponta.

Cezar Preda nu pierde niciun prilej pentru a-l taxa pe presedintele Traian Basescu
Traian Basescu

Cel care l-a tras de maneca pe seful statului, reprosandu-i public lipsa de reactie in fata abuzurilor comise de premier, este nimeni altul decat vicepresedintele PDL Cezar Preda.  ”Ceea ce face Ponta, astazi, dand ordine Procurorului Genral si sefului DNA sa instrumenteze dosare si sa faca anchete, precum si cum sa albeasca dosarul sau de plagiat si al celorlalti ministri este cea mai grava situatie din obligatiile noastre europene”, a afirmat deputatul PDL, precizand ca nu intelege cum un om ca Basescu, care a sustinut tot timpul independenta justitiei,  poate sa asiste linistit la astfel de derapaje.

”Ma mira pasivitatea sefului statului si a societatii in general fata de acest comportament aberant al lui Victor Ponta”, a mai afirmat Preda. Ce-i drept, nu este pentru prima data cand vicepresedintele democrat-liberal ii imputa lui Traian Basescu prietenia cu seful Executivului. ”Laudele la adresa Guvernului risipesc orice dubiu asupra excelentelor relatii dintre premierul Ponta si presedintele Basescu. Este o confuzie in a aprecia Guvernul pentru ceea ce de fapt a decis piata economica. Curtoazia pe care o face Basescu Guvernului Ponta este marca Traian Basescu. (…) Imi doresc ca aceasta intelegere intre presedintele Basescu si Guvern sa continue pentru rezolvarea marilor probleme ale Romaniei de pe agenda curenta: cresterea preturilor, falimentul intreprinderilor, restituirea proprietatilor”, a declarat in urma cu cateva zile Cezar Preda.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger