AcasăPoliticaCererea lui Dan Voiculescu va fi analizata de instanta mai devreme

Cererea lui Dan Voiculescu va fi analizata de instanta mai devreme

In urma cu doar cateva zile de cand se stia ca fostul senator face un nou pas pentru a-si redobandi libertatea. Mai nou, s-a aflat ca fondatorul Partidului Conservator ar putea afla decizia Judecatoriei chiar saptamana viitoare.

Mai exact, ca noul termen la care ar urma sa fie analizata solicitarea de eliberare conditionata inaintata de apararea legala a lui Dan Voiculescu este 8 iunie, fata de 22 iunie, cum fusese trecut initial pe portalul instantei, in speta a Judecatoriei Sectorului 5. Asadar, dupa avansarea cu doua saptamani a termenului, raspunsul instantei ar putea fi aflat chiar joia viitoare.

Va amintim ca, la inceputul anului, o astfel de cerere de eliberare conditionata formulata de catre Dan Voiculescu a fost respinsa de instanta. Fostul senator executa, la momentul de fata, pedeapsa decisa de judecatori, in vara lui 2014, de 10 ani de detentie, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

author avatar
Cristina Stefan
651 afisari

1 COMENTARIU

  1. MOTANUL FELIX readuce in atentia lumii comportamentul MAFIOTILOR italieni din anii ’70-80 dar la un nivel net superior acestora . CAMORRA DI ROMANIA este in mai multe EXEMPLARE si are mult mai multe versiuni CRIMINALE . S-A DOVEDIT DUPA 1989 CA POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI admitand ASEMENEA mafioti in functii publice. NUMAI O FORTA EXTERNA FIE EA SI DIVINA MAI POATE SALVA CEVA……….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger