AcasăPoliticaCe vrea sa faca seful SRI in privinta unor protocoale

Ce vrea sa faca seful SRI in privinta unor protocoale

Eduard Hellvig a vorbit despre prietenia care-l leaga de George Maior

Printre alte aspecte mentionate de catre Adrian Tutuianu, la finele sedintei de la Parlament la care a participat si Eduard Hellvig, si in care s-au discutat mai multe aspecte ce tin de SRI, este acela ca directorul Serviciului a cerut o analiza interna.

Aceasta vizeaza protocoalele incheiate de institutia in cauza. „In urma analizei realizate la SRI, din dispozitia dlui Hellvig, s-a constatat ca unele documente de cooperare nu mai corespund realitatilor juridice si nu se coreleaza cu modificarile legislative intervenite de la momentul incheierii acestora, iar altele dintre aceste protocoale si-au atins obiectivele. Ca urmare, directorul SRI a hotarat denuntarea tuturor protocoalelor aflate in aceasta situatie, (…) inclusiv a protocoalelor din domeniul Justitiei care nu mai corespund criteriilor de necesitate, actualitate si utilitate”, a anuntat Tutuianu.

Totodata, seful Comsiei SRI a anuntat ca Serviciul a incheiat protocoale inca din 1992, si ca au existat astfel de colaborari atat cu Ministerul de Interne, al Apararii, al Justitiei sau Transporturilor, cat si cu SIE sau STS.

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger