AcasăPoliticaCe vede Grindeanu "ciudat" in scrisoarea de la Iohannis privind referendumul

Ce vede Grindeanu „ciudat” in scrisoarea de la Iohannis privind referendumul

Asa cum foarte multi romani au remarcat, o data ce au descoperit care este, oficial, tema consultarii publice convocate de catre primul om in stat, si premierul a observat faptul ca primul demers facut din directia Presedintiei in vederea demararii procedurilor pentru un referendum nu contine nici macar o vorba despre gratiere.

Este vorba despre scrisoarea adresata de Klaus Iohannis lui Tariceanu si Dragnea si trimisa inclusiv premierului. Dupa ce a analizat documentul al carui continut a devenit public inclusiv opiniei publice (DETALII AICI), Grindeanu a remarcat acest aspect. „Ce mi se pare ciudat, fata de ce am vazut aseara in anunt, ca nu se foloseste termenul de ‘gratiere'”, a remarcat primul-ministru, care a venit si cu o explicatie pentru aceasta situatie: „probabil si-a dat seama domnul presedinte ca nu e legal sa foloseasca acest termen intr-un referendum”.

Va spuneam ca in documentul care a ajuns la cel de-al doilea, al treilea si, respectiv al patrulea om in stat nu se face referire, in mod concret, nici la gratiere, nici la vreo eventuala amnistie, cum dadea de inteles presedintele ca ar vrea sa afle parerea romanilor. Ci se poate vedeaa, negru pe alb, ca se doreste ca „poporul sa-si exprime vointa cu privire la urmatoarea problema de interes national: Continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice”.

author avatar
Cristina Stefan
288 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lucru acasa, nou in 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: belu_constanta@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger