AcasăPoliticaCe subliniaza Dragnea in cazul schimbului de replici Firea-Grindeanu

Ce subliniaza Dragnea in cazul schimbului de replici Firea-Grindeanu

Deja e limpede pentru toata lumea ca liderul PSD ii tine partea Gabrielei Firea, in schimbul de replici dintre primarul Capitalei si seful Guvernului.

Motivand ca membrii formatiunii pe care o conduce nu sunt „roboti” si ca PSD-ul e „un partid viu”, drept urmare ca pot aparea si opinii pro, dar si contra, de genul celei exprimate, recent, de catre Gabriela Firea, Liviu Dragnea a facut si public un mesaj pe care sustine ca i-l transmisese deja sefului Guvernului. „D-na Firea are tot dreptul sa-si exprime un punct de vedere, ca si ceilalti colegi (…) d-na Firea vorbeste, totusi, in numele bucurestenilor, sunt niste angajamente asumate in campanie”, considera Dragnea, cu referire la nemultumirile exprimate recent de catre primarul Bucurestilor, fata de sustinerea pe care spune ca nu prea o gaseste la unii dintre ministrii actualului Executiv, cand e vorba de proiecte ce tin de Capitala.

Cat il priveste pe premier, Dragnea crede ca ar fi mai bine ca, in loc sa dea replici politice, sa se concentreze pe aplicarea masurilor din programul de guvernare. „Eu l-am rugat pe premier, in mai multe randuri, sa se abtina, totusi, la raspunsuri politice (…) cred ca este mult mai important sa se aplece asupra programului de guvernare”, a conchis seful PSD.

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger