AcasăPoliticaCe spune Vosganian dupa ce nu a fost ales vicepresedinte al PNL...

Ce spune Vosganian dupa ce nu a fost ales vicepresedinte al PNL la recent incheiatul Congres

Desi nu e printre cei 31 de vicepresedinti alesi, sambata, la Congresul PNL, reuniune in cadrul careia a fost votat si noul presedinte al liberalilor, in persoana fostului interimar Klaus Iohannis, Varujan Voganian afirma ca decizia nu il va face sa isi piarda atasamentul de partid.

Despre Vosganian se poate spune ca a pierdut „la mustata” functia de vicepresedinte la care a candidat la Congresul Partidului National Liberal, organizat in perioada 27-28 iunie, si in cadrul caruia s-au votat atat rezolutia privind afilierea la PPE, cat si fuziunea cu PDL. „Faptul ca ma situez primul sub lista celor 31 de vicepresedinti nu schimba cu nimic atasamentul meu fata de PNL si fata de colegii mei. Suntem intr-o perioada in care principalul atu al PNL sta in structurile sale locale”, scrie fostul ministru al Economiei, duminica, pe blogul sau.

In ciuda acestui esec, senatorul Varujan Vosganian sustine ca isi va continua activitatea in partidul al carui membru cu state vechi este.  „Voi fi, ca si pana acum, un membru al familiei liberale, de dreapta, in launtrul PNL si impreuna cu oamenii cu care am dus – cu unii chiar de un sfert de veac – multe batalii electorale”, concluzioneaza liberalul.

La recent incheiatul Congres al PNL, au fost alesi vicepresedinti, printre altii, Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Cristian Adomnitei, Dan Motreanu, Alina Gorghiu, Victor Paul Dobre, Rares Manescu si Eduard Hellvig.

340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger