AcasăPoliticaCe spune Vasilescu despre evaluarea PSD in cazul obiectivelor lui Tudose

Ce spune Vasilescu despre evaluarea PSD in cazul obiectivelor lui Tudose

Olguta Vasilescu sustine ca floarea societatii romanesti este pastrata la racoare

Pe langa faptul ca a fost cea care a dezvaluit, oficial, varianta aleasa in Comtetul Executiv al PSD-ului, in privinta propunerii de premier, a ales sa si puna capat unor comentarii cu privire aspecte ce tin de activitatea lui Tudose la Ministerul Economiei. „Ca ministru si-a dovedit profesionalismul”, a subliniat social-democrata Lia Olguta Vasilescu.

„In evaluarea care a fost facuta de partid, dl Mihai Tudose  si-a indeplinit toate obiectivele, dar acestea au fost blocate de premier”, a acuzat Vasilescu, cu trimitere catre Sorin Grindeanu.

Mentiunile social-democratei vin pe fondul unui aspect comentat in spatiul public in cursul diminetii, adica inainte sa se confirme faptul ca Mihai Tudose va fi propunerea PSD-ului pentru functia de premier, cand numele ministrului interimar al Economiei din Cabinetul Grindenau era doar vehiculat pe surse. Si anume ca la domeniul economie in evaluarea intocmita de Darius Valcov aparusera zero masuri indeplinite, doua masuri realizate partial si 17 masuri neindeplinite.

„Avem certitudinea ca astazi (…) dl Klaus Iohannis o va aproba”, a punctat Vasilescu.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger