AcasăPoliticaCe spune Vanghelie despre eventualitatea unei noi candidaturi la primarie

Ce spune Vanghelie despre eventualitatea unei noi candidaturi la primarie

Inainte de a intra in cladirea instantei, avand in vedere ca in cursul acestei zile la Tribunalul Bucuresti se judeca un nou termen in dosarul in care procurorii DNA l-au trimis in instanta, acuzandu-l de coruptie, edilul suspendat din functie al sectorului 5 si-a facut timp sa discute si cu presa.

Si, in stilu-i caracteristic deja, Marian Vanghelie a tras cat se poate de rapid o concluzie in privinta unui subiect indelung dezbatut in spatiul public in ultima vreme- cel al denunturilor. „Parca s-tem in tara nebunilor, ne sculam cu denunturile si ne culcam cu denunturile”, a afirmat fostul social-democrat, cu referire la cazul Ghita, adaugand ca, desi nu-si pune problema sa ii ia apararea acestuia din urma sau altcuiva, e necesar sa nu se uite de prezumtia de nevinovatie.

Cat priveste o eventuala intentie de a candida pentru un nou mandat in fruntea Primariei sectorului 5, la alegerile locale din vara, Vanghelie nu a negat, dar nici nu a confirmat o astfel de varianta. „Cu candidatura va anunt la momentul potrivit”, a declarat politicianul, alegand, asadar, sa pastreze misterul asupra acestui subiect.

Va reamintim ca, pana sa intre in vizorul procurorilor anticoruptie si pana sa fie arestat preventiv, aspect care a atras dupa sine si suspendarea sa din functia de edil, masura luata in luna aprilie a anului trecut, Marian Vanghelie se afla la conducerea Primaria sectorului 5 inca din anul 2000.

author avatar
Cristina Stefan
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger