AcasăPoliticaCe spune Tariceanu despre posibilitatea de a prelua interimatul la sefia PNL,...

Ce spune Tariceanu despre posibilitatea de a prelua interimatul la sefia PNL, dupa ce Antonescu demisioneaza

Calin Popescu Tariceanu

In contextul in care Crin Antonescu a anuntat ca e gata sa-si respecte cuvantul, respectiv sa-si dea demisia, in urma rezultatelor inregistrate de PNL la alegerile europarlamentare, si intrebat daca a luat in calcul varianta de a prelua, interimar, sefia formatiunii, Tariceanu a declarat ca e cazul ca solutiile sa fie gasite in cadrul sedintei conducerii liberalilor.

Calin Popescu Tariceanu

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a sustinut ca nu si-a pus problema sa devina conducatorul interimar al PNL, adaugand ca liberalii vor discuta pe marginea acestui subiect in cadrul intrunirii conducerii. „In momentul in care presedintele isi da si el demisia se va pune problema unei conduceri interimare. (…) Nu cred ca este o formula, nu m-am gandit la acest lucru, cred ca cei care sunt membri in BP trebuie sa discute si sa gaseasca o solutie. Poate si statutul le ofera cateva formule”, a mentionat fostul sef al Guvernului.

Intre timp, Tariceanu „va privi un pic de afara evolutia acestei situatii”, dupa cum a precizat el insusi, nu inainte de a adauga ca e „membru cu acte in regula, conform statulului”.

Va reamintim ca Antonescu a precizat, dimineata, ca isi va anunta colegii din cadrul forului de conducere a partidului despre hotararea pe care o va lua in legatura cu plecarea din fruntea PNL. „Este evident ca la un rezultat de 15% PNL nu poate fi multumit! Este un rezultat sub asteptarile noastre si asa cum am anuntat neatingerea obiectivului stabilit e un esec pe care ca presedinte mi-l asum! Am anuntat in aceasta dimineata, intr-o conferinta de presa, ca imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea Partidului National Liberal! Voi anunta acest lucru in sedinta Biroului Politic National voi anunta acest lucru colegilor mei si vom lua deciziile care se impun acolo!”, suna anuntul postat pe contul oficial de Facebook al actualului lider PNL.

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger