AcasăPoliticaCe spune Stolojan despre o eventuala candidatura a lui Basescu la Primaria...

Ce spune Stolojan despre o eventuala candidatura a lui Basescu la Primaria Capitalei

Actualul liberal, fost membru al PD, de la care Basescu a preluat stafeta, in urma cu aproape 12 ani, in cursa pentru presedintie, rostind celebra sintagma „draga Stolo” nu crede ca ar fi cazul ca actualul lider al PMP sa mai ia in calcul varianta de a reintra in cursa electorala pentru fotoliul de primar general.

Prezent in cursul dupa-amiezii trecute, la Sibiu, si vorbind despre candidatii locali la viitoarele alegeri, in momentul in care a fost intrebat de presa cum ar vedea o eventuala intentie a lui Traian Basescu de a intra in lupta electorala din vara, Theodor Stolojan a explicat faptul ca nu ar considera-o tocmai oportuna.

„Nu e anuntata (candidatura fostului sef al statului-n.r). Nu cred ca ar fi oportuna, pentru ca dansul, atunci cand era presedinte, facea urmatoarele declaratii publice: ‘Cand ai fost presedintele Romaniei, nu mai poti sa te bagi în fel de fel de alte functii. (…) De aceea, dupa cum stiti, dupa legislatia romaneasca, cel care a fost presedintele Romaniei are asigurat pana la sfarsitul vietii un salariu foarte bun, o casa, o garda de corp, deci tara a avut de fostii presedinti sau are grija  de fostii presedinti'”, a raspuns liberalul, adaugand ca Traian Basescu este cel in masura sa decida asupra unui posibil astfel de pas la nivel electoral.

538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger