AcasăPoliticaCe spune sefa MAI despre o eventuala abrogare a OUG pe modificarea...

Ce spune sefa MAI despre o eventuala abrogare a OUG pe modificarea Codurilor

Avand in vedere ca seful PSD a adus in discutie, in cursul acestei dupa-amiezi, eventualitatea abrogarii Ordonantei de Urgenta care aduce modificari celor doua Coduri, reactiile nu au intarziat sa apara, inclusiv la nivelul actualului Executiv.

Pana sa se afle si public ce anume vor decide liderii coalitiei de guvernare in privinta unei eventuale renuntari la OUG-ul care a iscat, pe langa controverse pe scena politica dar nu numai, si manifestari de strada, unul dintre ministrii Guvernului Grindeanu, in speta sefa MAI, spune ca asteapta sa se gaseasca o varianta care sa inlature tensiunile provocate de masura luata zilele trecute.

“Sustin orice masura care ar putea detensiona situatia”, a declarat, sambata, de la Parlament, Carmen Dan.

Mentiunile sale vin dupa ce Liviu Dragnea a precizat, pentru DC News, ca are de gand sa ii propuna premierului o solutie care sa stopeze conflictul, invocand “presiuni” la nivelul organizatiilor locale si ale sustinatorilor PSD de a organiza manifestatii ca reactie la cele din ultimele zile. „Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, daca premierul accepta”, spunea liderul social-democrat.

 

author avatar
Cristina Stefan
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger