AcasăPoliticaCe spune Ponta despre planul lui Ghita de a-si face partid!

Ce spune Ponta despre planul lui Ghita de a-si face partid!

La o zi dupa ce s-a aflat despre intentia lui Sebastian Ghita, recent plecat din PSD, de a-si face o formatiune politica, spre care s-a vehiculat ca s-ar putea indrepta si actualul premier, Victor Ponta a avut o prima reactie in acest sens.

Chiar daca nu a vrut sa comenteze prea mult pe seama acestui subiect legat de persoana si planurile deputatului cu care e amic,  in momentul in care presa a vrut sa stie ce parere are despre intentia lui Sebastian Ghita de a pune bazele unei noi formatiuni politice, Ponta a oferit, totusi, un raspuns menit sa faca lumina in aceasta chestiune. „E proiectul lui, eu sunt… am fost intotdeauna numai in PSD si aici voi face politica”, a ales sa precizeze seful Guvernului.

La capitolul „temeri” in ceea ce priveste formatiunea in fruntea careia se afla, Ponta a adus in discutie una singura – aceea ca social-democratii nu vor „prinde” mesajul electoratului. „Ca nu o sa intelegem ce se asteapta alegatorii de la noi”, a punctat Victor Ponta, raspunzand unei curiozitati a jurnalistilor.

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger