AcasăPoliticaCe spune Plumb despre intentia lui Dragnea de a candida la sefia...

Ce spune Plumb despre intentia lui Dragnea de a candida la sefia PSD

Rovana Plumb sustine ca nu a avut o discutie cu Liviu Dragnea, in privinta unei posibile inscrieri a acestuia din urma in lupta pentru presedintia interimara a PSD-ului.

In conditiile in care s-a tot vehiculat ca Liviu Dragnea ar putea sa ii fie contracandidat in lupta pentru presedintia interimara a Partidului Social Democrat, iar zilele trecute actualul coordonator de proiecte al formatiunii din fruntea caruia s-a retras Victor Ponta a pastrat misterul in jurul deciziei sale, Rovana Plumb a fost intrebata, in cadrul conferintei de presa sustinute duminica la pranz, cum comenteaza acest aspect.

„Domnul Dragnea nu mi-a comunicat si nu am avut o discuție privind intenția domniei sale de a candida”, a sustinut sefa Consiliului national al PSD, citata de Digi 24, Rovana Plumb adaugand, insa, o nuanta importanta – „pana-n acest moment”.

La randul sau, joia trecuta, intrebat in privinta acestui aspect, pentur a conforma sau infirma informatiile vehiculate pe acest subiect, in contextul unor discutii avute cu premierul, Liviu Dragnea s-a rezumat sa declare ca el „e hotarat”, dar a lasat sa se inteleaga ca va alege momentul oportun pentru a-si anunta decizia.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger