AcasăPoliticaCe spune ministrul Justitiei despre revenirea in tara a premierului Ponta

Ce spune ministrul Justitiei despre revenirea in tara a premierului Ponta

(foto: captura video)

Dupa ce s-a aflat ca Victor Ponta s-a intors in tara, oprindu-se, deja, miercuri, la Palatul Victoria, cu o zi inainte de a-si relua, oficial, atributiile, intrebat in privinta revenirii in Romania a sefului Guvernului, dupa operatia suferita in Turcia, urmata de recuperare, ministrul Justitiei s-a declarat incantat de veste.

(foto: captura video)

„Am vazut pe fluxurile de stiri ca s-a intors la Guvern astazi. Nu pot decat sa ma bucur de acest lucru”, a afirmat Robert Cazanciuc, in fata sediului CSM, precizand ca nu a mai vorbit cu primul-ministru in exercitiu de cateva zile.

Cat priveste momentul in care se va prezenta din nou la DNA, Cazanciuc s-a rezumat sa spuna doar ca Ponta va fi cel care va decide asupra datei in care va merge pentru a discuta cu procurorii, in functie de ce va stabili impreuna cu avocata lui. „Nu stiu cand va merge, dar cu siguranta va merge”, a conchis ministrul Justitiei.

Va reamintim ca, dupa ce a plecat din tara pe 14 iunie, cu o zi inainte de a fi operat la picior, in Turcia, si dupa o perioada de circa doua saptamani de recuperare, Victor Ponta a revenit in tara, urmand ca joi sa isi reia atributiile de premier, preluate, interimar, de catre vicepremierul Gabriel Oprea.

251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger