AcasăPoliticaCe spune ministrul Educatiei despre profesorii care au coordonat cartile scrise de...

Ce spune ministrul Educatiei despre profesorii care au coordonat cartile scrise de detinuti

Profesorii care au coordonat lucrari scrise de persoane aflate in spatele gratiilor au facut-o in nume personal, considera seful de la Educatie.

In conditiile in care, in ultima perioada, subiectul volumelor semnate indeosebi de persoane cunoscute, aflate in spatele gratiilor a fost indelung comentat, in sensul in care multi s-au intrebat, printre altele,  cum e posibil, fizic, ca un numar mare de pagini sa fie scrise intr-un interval de doar cateva zeci de ore, in unele cazuri fiind vorba si despre lucrari care ar fi necesitat o documentare ampla, ministrul Educatiei a comentat situatia. „Profesorii, cercetatorii – cei care sunt implicati in aceste cazuri- sunt implicati in nume personal, deci nu sunt abordari institutionale (…) actiunile dansilor sunt actiuni individuale”, a punctat ministrul Curaj, seara trecuta, la Digi 24.

Va amintim faptul ca, pentru fiecare volum semnat, autorului ii este scazut un interval de 30 de zile din pedeapsa pe care o executa, ca urmare a unei sentinte judecatoresti definitive.

foto: gov.ro

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger