AcasăPoliticaCe spune Macovei despre Firea si Munteanu, doi dintre candidatii pentru Primaria...

Ce spune Macovei despre Firea si Munteanu, doi dintre candidatii pentru Primaria Capitalei

Ascultandu-i discursul, multi au inrteles cat se poate de clar ca dostul ministru al Justitiei nu vede deloc cu ochi buni propunerile pe care principalele partide din politica autohtona- PSD si PNL- le-au aruncat in lupta pentru Primaria Capitalei.

Incepand cu cel mai recent nume care porneste in viitoarea campanie electorala pentru fotoliul de primar general, cel al lui Marian Munteanu, in calitate de liberal, si nu de reprezentant al societatii civile, si continuand cu Gabriela Firea, candidatul PSD la viitoarele alegeri locale pentru Primaria Capitalei, prezenta la Alba Iulie, Monica Macovei si-a spus, sambata, parerea despre cei doi.

Un mesaj cat se poate de clar a fost postat si pe pagina personala de Facebook al fostului europarlamentar, din care rezulta ca Macovei ar suspecta si o eventuala intelegere politica intre cele doua formatiuni. „Capitala nu va ajunge nicaieri cu Marian Munteanu. Presupun ca este un blat cu PSD si o sa ne trezim cu doamna gospodina Firea si o sa primim retete de mancare si de prajituri. Este o rusine o asemenea propunere. Nu are ce sa faca pentru Bucuresti domnul Munteanu, cum nu are ce sa faca nici doamna Firea. Nu au ce face pentru ca nu se pricep deloc la administratie”, a sustinut sefa M-10, deunazi.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger