AcasăPoliticaCe spune Ludovic Orban despre perchezitiile de la primaria condusa de Chiliman!

Ce spune Ludovic Orban despre perchezitiile de la primaria condusa de Chiliman!

Informatia inceputului de zi, si care continua sa suscite interesul opiniei publice, respectiv cea privind perchezitiile facute de catre procurorii DNA la sediul Primariei sectorului 1 al Capitalei, in fruntea careia se afla, de circa 11 ani, liberalul Andrei Chiliman, a fost comentata de catre un lider al PNL-ului.

Mai precis, in doar cateva cuvinte, prim-vicepresedintele Partidului National Liberal a dat de inteles ca reprezentantii principalului partid de Opozitie vor respecta statutul intern, indiferent de numele celui ajuns intr-o situatie delicata la nivel de imagine, dar ca nu vor sa puna „carul inaintea boilor”, pana ce nu se va afla exact despre ce e vorba in privinta suspiciunilor procurorilor. „Nu avem informatii si nu avem ce comenta. Spre deosebire de PSD care spune ca va introduce prevederi statutare privind integritatea, PNL-ul are astfel de criterii si le va aplica indiferent de caz si cum se numeste membrul PNL aflat intr-o astfel de situatie”, a precizat Ludovic Orban, citat de romaniatv.net.

Mentiunile prim-vicepresedintelui liberal vin in contextul in acre procurorii anticoruptie din Ploiesti s-au oprit, joi, atat la sediul primariei amintite, conduse de Chiliman, cat si la alte sase adrese, de aceasta data locuinte ale unor persoane fizice, pentru a face cercetari in privinta unor suspiciuni vizand posibile fapte de coruptie si asimilate acestora, fapte care ar fi fost comise pana in acest an, incepand cu 2006.

372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger