AcasăPoliticaCe spune Liviu Dragnea despre nominalizarea lui Ungureanu la conducerea SIE

Ce spune Liviu Dragnea despre nominalizarea lui Ungureanu la conducerea SIE

Vorbind in nume personal, lui Liviu Dragnea ii vine greu sa creaca ca pesedistii vor sustine nominalizarea lui M.R.Ungureanu in fruntea SIE.

Desi a subliniat ca nu a apucat sa discute cu ai sai colegi de partid in privinta nominalizarii, de catre seful statului, a fostului premier Mihai Razvan Ungureanu, pentru a prelua sefia Serviciului de Informatii Externe, pentru ca abia ce a revenit in tara de la Bruxelles, fostul presedinte executiv al PSD-ului a lasat sa se inteleaga ca nu acorda prea multe sanse variantei ca social-democratii sa sustina o astfel de propunere.

„In PSD nu este o stare de multumire legata de aceasta nominalizare. PSD-ul nu si-a ascuns niciodata lipsa de apreciere fata de Mihai Razvan Ungureanu. (…) N-am discutat efectiv in partid, eu cred ca va fi foarte greu sa sustinem aceasta propunere”, a punctat fostul ministru al Dezvoltarii.

Reactia lui Dragnea a venit la cateva ore dupa ce Administratia Prezidentiala a anuntat, intr-un comunicat, faptul ca Ungureanu, fost sef al SIE, a fost nominalizat de catre presedintele Iohannis pentru a prelua conducerea Serviciului de Informatii Externe, dar si ca aceasta propunere a fost trimisa liderilor celor doua Camere, urmand ca, potrivit Constitutiei, Parlamentul sa aiba ultimul cuvant in privinta instalarii fostului premier la sefia institutiei conduse, pana toamna trecuta, de Teodor Melescanu.

author avatar
Cristina Stefan
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger