AcasăPoliticaCe spune Iliescu despre momentul revenirii lui Adrian Nastase in viata politica!

Ce spune Iliescu despre momentul revenirii lui Adrian Nastase in viata politica!

Liderul onorific al social-democratilor, Ion Iliescu, si-a exprimat opinia cu privire la posibila intoacere in politica a fostului premier Adrian Nastase.

Iliescu nu crede ca, cel putin in perioada imediat urmatoare, Nastase se va implica activ in viata politica.  „Nu se va mai angaja, cred, curand (…) intr-o pozitie activa, mai ales in viata politica. El profesional va cauta sa gasesca un cadru necesar pentru a gasi satisfactia, este un om studios, care in aceasta perioada a acumulat elemente de gandire, a citit mult, asa incat il inteleg”, a apreciat fostul presedinte.

Adrian Nastase a vorbit, miercuri seara, la Antena 3, despre starile prin care a trecut in perioada in care a fost inchis, insa si despre ce s-a intamplat in seara in care a incercat sa se sinucida. „Nu am crezut nicio clipa ca o astfel de sentinta este posibila. Mi s-a parut umilitoare. Nu perspectiva inchisorii m-a afectat, ci acest gest de umilinta dupa doua decenii de munca, de eforturi, de rezultate probabil. Si sentimentul asta de revolta… “, a afirmat fostul premier.

Citeste si: Adrian Nastase a povestit filmul tentativei de sinucidere: „Sentinta mi s-a parut umilitoare”

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger