AcasăPoliticaCe spune George Maior dupa ce Ponta l-a nominalizat ca posibil premier

Ce spune George Maior dupa ce Ponta l-a nominalizat ca posibil premier

Directorul SRI, al carui nume a fost mentionat, de catre Victor Ponta, in randul celor trei variante posibile de prim-ministri, a facut o serie de precizari in legatura cu acest subiect indelung discutat in ultimele ore.

Dupa ce Ponta a anuntat, seara trecuta ca, in situatia in care candidatul PSD ramas in turul II al cursei pentru Cotroceni castiga alegerile, propune trei nume pentru sefia Executivului, respectiv pe Tariceanu, „prima optiune”, dar si pe Florin Georgescu si George Maior, acesta din urma a avut un punct de vedere public in acest sens.

Maior sustine ca, atata vreme cat este director al SRI, nu va face comentarii pe acest subiect, reiterand ceea ce a afirmat in urma cu doar cateva saptamani, respectiv ca, odata ce noul sef al statului va fi investit la Cotroceni, isi va prezenta mandatul, urmand ca noul presedinte sa decida daca va ramane sau nu in aceasta functie pe care o ocupa de opt ani. „La momentul investirii noului presedinte al Romaniei imi voi prezenta, spre evaluare, mandatul de director al SRI. Este o datorie de onoare si un obiectiv profesional legitim, dupa 8 ani in fruntea Serviciului Roman de Informatii. Pana la acel moment si atata timp cat voi ocupa aceasta functie, nu manifest si nu confirm interesul pentru un anume rol profesional viitor”, precizeaza Maior intr-un comunicat de presa.

381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger