AcasăPoliticaCe spune Fifor despre zvonul privind numirea sa la Transporturi

Ce spune Fifor despre zvonul privind numirea sa la Transporturi

Senatorul social-democrat al carui nume a fost vehiculat, in cursul zilei trecute, pe surse, drept varianta de succesor al lui Ioan Rus la sefia Transporturilor a facut o serie de clarificari in aceasta privinta.

In conditiile in care, dupa cum spuneam, informatia ca Fifor ar fi propunerea premierului pentru ministerul amintit, la circa doua saptamani dupa ce precedentul ministru si-a anuntat demisia, parlamentarul craiovean nu a exclus total varianta de a ajunge sa faca parte din Guvern, insa a precizat ca nu a avut, recent, o discutie cu seful Executivului in privinta unei eventuale nominalizari pentru preluare acaestui portofoliu. „Pana la ora aceasta (…) nu am avut o discutie oficiala in privinta acestui subiect”, a explicat senatorul, luni la pranz, de la Parlament.

Mai mult, Fifor a explicat ca nici macar nu a mai vorbit, recent, cu seful Executivului, acesta din urma aflandu-se, de lunea trecuta, in capitala Turciei, unde, exact cu o saptamana a fost operat la genunchiul stang, intr-o clinica din Istanbul, in prezent fiind in recuperare.

Parlementarul aflat in fruntea Comisiei pentru Transporturi si Energie din Senat a explicat faptul ca ultima oara a vorbit cu premierul a fost in plenul Legislativului, reunit cu prilejul dezbaterii motiunii de cenzura a liberalilor, insa, dupa cum a precizat senatorul, discutia respectiva a fost „pe un subiect cu totul diferit”.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger