AcasăPoliticaCe spune Dragnea despre o eventuala refacere a USL

Ce spune Dragnea despre o eventuala refacere a USL

In conditiile in care, in week-end, unul dintre cei doi presedinti ai ALDE aducea in discutie ipoteza unei eventuale refaceri a Uniunii Social Liberale, alaturi de PSD, actualul lider al formatiunii social-democrate nu pare sa impartaseasca aceasta varianta.

Lasand sa se intrevada faptul ca nu vrea sa minimizeze succesul de care s-a bucurat USL-ul, in perioada in care alianta era functionala -mai exact pana in prima parte a anului 2014, Liviu Dragnea a subliniat, totusi, ca USL-ul s-a desfiiintat.

Si ca nu crede ca ar fi cazul sa fie readus la viata. „USL-ul a fost un proiect bun (…) care a murit. Eu nu cred in ciorba reincalzita. Putem discuta de tot felul de proiecte politice, deci nu este exclusa nicio varianta de colaborare la parlamentare cu ALDE, ba chiar ne-o dorim, dar nu USL. USL este un proiect care trebuie lasat in istorie”, a precizat Dragnea, in decursul acestei prime zile a saptamanii, citat de b1.ro.

Va reamintim ca recent, Calin Popescu Tariceanu vorbea despre o eventuala refacere a aliantei amintite. „Asteptarea mea si asteptarea dumneavoastra, banuiesc, este ca alianta solida dintre social-democrati si liberali pe care cu totii ati votat-o, ‪USL, sa se refaca intre ‪PSD si ‪ALDE si sa castigam alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernarii din ultimii trei ani, intrerupt din pacate de guvernarea Ciolos – Iohannis”, preciza Tariceanu, la Galati.

In replica la afirmatiile acestuia din urma, fostul premier Ponta nota, pe Facebook, urmatorul mesaj: „O initiativa mai mult decat corecta si binevenita – tocmai pentru ca este 7 mai, data in care in 2012 Guvernul USL a inceput efortul de reconstructie a tarii!”

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger