AcasăPoliticaCe spune Dragnea despre ipoteza ca ar fi decis sa candideze pentru...

Ce spune Dragnea despre ipoteza ca ar fi decis sa candideze pentru sefia interimara a PSD

In conditiile in care, la primele ore ale zilei de joi, presa a vuit de vestea ca Dragnea s-ar fi decis sa intre in lupta pentru sefia interimara a PSD-ului, odata ce Victor Ponta s-a retras de la conducerea partidului, fostul presedinte executiv al social-democratilor a evitat sa dea un raspuns concret.

„Eu sunt deja hotarat”, s-a rezumat sa declare Dragnea, la finele discutiei pe care a avut-o cu Ponta, joi la pranz, la sediul PSD, lasand sa se inteleaga ca va face la un moment dat un anunt in acest sens.

La randul sau, fostul lider al PSD, Victor Ponta, a pastrat misterul in jurul deciziei fostului numar doi in partid, insistand, ins,a pe ideea de unitate si prietenie. „La partid suntem foarte uniti si foarte prieteni. (…) Pot sa va garantez un singur lucru – ca si peste o saptamana, si peste o luna, si peste un an, si peste 10, o sa fim prieteni si colegi si o sa ne batem pentru PSD”, a tinut sa puncteze primul-ministru.

Va amintim ca acest subiect urmeaza sa fie transat spatamana viitoare, in cadrul Comitetului Executiv al PSD, pana atunci urmand sa se afle daca Rovana Plumb va avea sau nu in Liviu Dragnea uncontracandidat.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger