AcasăPoliticaCe spune Antonescu despre inscrierea lui Tariceanu la prezidentiale!

Ce spune Antonescu despre inscrierea lui Tariceanu la prezidentiale!

Dupa ce intr-o prima faza a zambit cand a fost intrebat despre faptul ca fostul premier a informat opinia publica, vineri la pranz, ca va intra in cursa pentru Cotroceni, intreband, jurnalistii, „cui” anume a anuntat acest lucru, fostul lider al PNL l-a cotat cu sanse nule pe Tariceanu, la alegerile pentru sefia statului.

Intrebat cum comenteaza decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a infiinta un nou partid politic, odata cu decizia de a incepe strangerea de semnaturi in vederea inscrierii la alegerile prezidentiale din toamna, Antonescu a lasat sa se inteleaga ca nu il preocupa acest subiect. Cui (a anuntat-n.r.)? Asta e. Fiecare cetatean al Romaniei are dreptul si sa candideze si sa infiinteze un partid daca indeplineste conditiile legii. Asta nu ma priveste pe mine si nici PNL”, a punctat fostul lider al liberalilor, vineri, la Palatul Parlamentului.

Cat priveste sansa lui Tariceanu de a si castiga aceasta cursa pentru cea mai inalta functie in stat, Antonescu a punctat categoric: „Dupa parerea mea niciuna, alegatorii pot da raspusul la aceste intrebari”.

Fostul premier a anuntat, in urma cu doar cateva ore, ca intentioneaza sa se inscrie in lupta pentru sefia statului, dar si ca va infiinta un nou partid politic liberal. „Noi vom tine vie flacara liberalismului in Romania”, asigura Tariceanu in mesajul adresat colegilor sai liberali, prin intermediul contului sau oficial de pe o cunoscuta retea de socializare.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger