AcasăPoliticaCe se gandesc sa faca pesedistii, daca se revine la alegerea primarilor...

Ce se gandesc sa faca pesedistii, daca se revine la alegerea primarilor din doua tururi

In timp ce liberalii par decisi sa parcurga absolut toate variantele in vederea revenirii la alegerea primarilor din doua tururi, social-democratii se arata tot mai nemultumiti de acest lucru.

Si spun ca iau in calcul inclusiv o varianta radicala in aceatsa chestiune: aceea de a nu participa la alegerile locale, in cazul in care legea electorala se modifica din nou, cu doar cateva luni inainte de alegerile locale.

Asadar, daca despre liberali s-a aflat, deunazi, ca au cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in privinta alegerii primarilor intr-un singur tur, despre social-democrati – cei care au anuntat cat se poate de clar ca nu sunt de acord cu emiterea unei ordonante de urgenta pe aceasta tema, dupa o prima propunere a PNL inaintata premierului, pe acest subiect, varianta pe care premierul a precizat, duminica, la Iasi, ca o va discuta cu reprezentantii partidelor, inainte de a lua o decizie – se aude ca, mai nou, ar lua in calcul inclusiv varianta de a nu se inscrie in cursa, la alegerile locale. „Luam in calcul orice fel de posibilitate. Am ajuns intr-o chestiune absolut absurda”, a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi 24, secretarul general al formatiunii social-democrate, Marian Neacsu.

author avatar
eNational
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger