AcasăPoliticaCe replica a ales sa ii dea Tariceanu lui Iohannis, dupa episodul...

Ce replica a ales sa ii dea Tariceanu lui Iohannis, dupa episodul „individ cu discurs antijustitie”

La o zi de cand Klaus Iohannis a facut referire la apelul pe care Tariceanu l-a adresat parlamentarilor din postura de presedinte al Senatului, al doilea om in stat a considerat ca se cade sa ii dea o replica. Nu oricum, ci facand trimitere strict la limbajul neprotocolar folosit de catre primul om in stat si inspre realizarile sale ca premier.

Dupa ce deunazi seful statului a facut in cateva randuri trimitere la persoana sa alegand sa nu-i rosteasca numele, ci sa-l localizeze in structura frazei cu apelativul „individ”, Calin Popescu Tariceanu a reactionat, miercuri, la un eveniment al ALDE. „Ar fi bine daca si domnia sa s-ar putea lauda cu (…) tot atatea lucruri cate am facut eu in mandatul de prim-ministru. Cand o sa aiba aceleasi realizari, atunci sigur ca putem sa ne apelam asa, intr-o formula mai putin protocolara”, a considerat Tariceanu ca se cuvine sa-i transmita primului om in stat.

„Sa urmarim cine va ajunge in urmatoarele saptamani in Parlament – ca sa fie votat pro sau contra urmarire penala”, a fost declaratia transanta facuta, deunazi, de catre liderul de la Cotroceni. Dupa ce intr-o prima faza, raspunzand unei intrebari referitor la propunerea lui Tariceanu, transmisa alesilor neamului, de a nu se mai pronunta, pana la finele actualei legislaturi, pe marginea niciunei solicitari a DNA-ului adresate Parlamentului, Iohannis il numea, dupa cum va spuneam, „individ”. „Acuma, cu acest individ ne-am lamurit. Are un discurs antijustitie si vrea sa scape de justitie. Si spun individ fiindca imi vine parte greu sa cred ca un intreg partid este de acord cu un astfel de discurs antijustitie”, sustinea presedintele.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger