AcasăPoliticaCe raspunde Constantin in privinta acuzatiei de santaj

Ce raspunde Constantin in privinta acuzatiei de santaj

Acuzat de colegul sau de la sefia partidului de santaj, Daniel Constantin lamureste cum stau, din punctul sau de vedere lucrurile in privinta listelor la parlamentare.

La cateva ore de cand Calin Popescu Tariceanu ii aducea acuzatii dure, la finele reuniunii Delegatiei permanente, in cadrul careia s-a decis data Congresului in care se va alege noua conducere ALDE, Constantin a iesit la un post TV si a admis, nuantat, evident, o astfel de situatie.

Concret, Constantin a declarat ca se poate spune ca l-ar fi santajat pe colegul sau de la sefia ALDE, daca prin asta se intelege faptul ca a vrut sa sustina oameni valorosi pe listele la parlamentare. „Cu ce l-am santajat? L-am santajat in a sustine oameni de calitate in listele pentru parlamentare”, a declarat deputatul. La nivel de nume, Constantin a declarat, la Realitatea Tv, ca l-a sustinut pe Sorin Cimpeanu, fostul ministru al Educatiei, dar nu si pe Daniel Barbu, la randul sau fost ministru, dar si ex-candidat din partea ALDE la localele de anul trecut, sau pe Tudor Ionescu.

foto: Facebook/Daniel Constantin

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger