AcasăPoliticaCe program are Grindeanu vineri, la Palatul Victoria

Ce program are Grindeanu vineri, la Palatul Victoria

In ciuda tensiunilor din ultimele zile, dar si a faptului ca, la o zi dupa ce ramasese fara sprijinul politic al PSD si ALDE, iar o mare parte dintre ministrii Cabinetului sau au demisionat, a fost exclus din partidul condus de Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu isi respecta programul oficial, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Premierul a venit vineri dimineata la Palatul Victoria si, pana sa se indrepte catre biroul sau, a schimbat cateva vorbe cu jurnalistii aflati la intrarea in sediul Guvernului.

Din cate figureaza pe agenda premierului, din cate au transmis reprezentantii Executivului, Sorin Grindeanu urmeaza sa il primeasca, la Palatul Victoria, pe Xavier Bettel, prim-ministrul Marelui Ducat de Luxemburg. Oaspetele strain urmeaza sa ajunga la Guvern peste aproximativ o ora, adica la 12, urmand ca la ora 13 Grindeanu si Bettel sa apara in fata jurnalistilor, in cadrul unei declaratii comuna de presa.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este normal sa-si vada de programul din ordinul de zi pe unitate,economica,si anume:dimuneata pe racoare serveste cu pontakul o cafea si o tigare,la prinz mai beau tot cei doi un ceai de spanz,iar seara pentru un viitor somn bun si drag consuma mult hashishtag.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger