AcasăPoliticaCe planuri are Dragnea pentru PSD: Vrea implicarea tinerilor si o platforma...

Ce planuri are Dragnea pentru PSD: Vrea implicarea tinerilor si o platforma de dezbateri online

In conditiile odata ce a primit voturile PSD-istilor, pentru a ajunge sef intermar al formatiunii, anunta deja – in urma cu aproape o saptamana- ca e important ca partidul „sa iasa din pasivitate”, Liviu Dragnea a prezentat, joi, cateva masuri despre care crede ca vor ajuta partidul, in anul in care se implineste un sfert de veac de la aparitia formatiunii pe scena politica autohtona.

„PSD va contribui activ la realizarea unui climat politic diferit de ce a fost pana acum- caracterizat de un dialog constructiv atat intre partide, cat si intre Presedintie, Parlament si Guvern”, a anuntat Dragnea, adaugand apoi ca se doreste sa se acorde o atentiae deosebita tinerilor, pentru ca acestia din urma sa se implice si in politica, dar si in viata de partid – fie ca membri, fie ca simpli simpatizanti.

In acest sens, Dragnea a vorbit despre o platforma de dezbateri online adresata reprezentantilor acestei categorii de varsta. „E timpul sa depasim nivelul de like-uri si de sustineri pe Facebook”, considera Dragnea, care si-ar dori ca PSD-ul sa aiba o platforma in care tinerii sa-si spuna „parerea despre cum vad rezolvarea marilor probleme din aceasta tara”.

Nu in ultimul rand, actualul sef interimat al PSD vrea reactivarea cluburilor social-democrate din tara, dar si ca femeile si pensionarii sa nu fie uitati, respectiv sa fie gandite actiuni ce presupun interactiune directa cu aceste categorii sociale.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger