AcasăPoliticaCe nota da Ciolos Guvernului sau si care sunt ministrii de care...

Ce nota da Ciolos Guvernului sau si care sunt ministrii de care e nemultumit

Daca sunteti curiosi sa aflati parerea lui Dacian Ciolos despre propriul Guvern, la mai bine de sase luni de la investire, va spunem ca premierul a dat o nota Cabinetului sau.

Care nu e tocmai onoranta, stiut fiind faptul ca, pe baza evaluarilor clasice, cu note, 7 indica un nivel nu tocmai multumitor. Iar avand in vedere faptul ca, seara trecuta, la Realitatea TV, Ciolos a dat „cu indulgenta un 7” Executivului pe care il conduce, din noiembrie anul trecut, ramane sa evaluati si dumneavoastra cum stau lucrurile la acest capitol.

Ar mai fi de mentionat faptul ca primul-ministru s-a declarat nu tocmai multumit de cum s-au descurcat doi dintre ministrii Cabinetului sau, respectiv de cel al Educatiei, Adrian Curaj, in cazul caruia a spus ca e „mai putin multumit de modul cum a tratat chestiunea cu plagiatele si cu doctoratele” si de „tergiversarile” pe aceasta chestiune, dar si de cel al Transporturilor, Dan Costescu, in chestiunea CNADNR. „Nu s-a dus mai departe cu noua conducere din varful CNADNR-ului”, a punctat Ciolos, la postul TV mentionat.

La polul opus, premierul a laudat-o pe Raluca Pruna, ministrul Justitiei, despre care a spus ca „a gestionat foarte bine inclusiv chestiunea deciziei CCR in privinta interceptarilor”, dar si numirile sefilor la DNA si Parchetul General.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger