AcasăPoliticaCe mesaj le-a transmis Iohannis elevilor sibieni, in prima zi de scoala!

Ce mesaj le-a transmis Iohannis elevilor sibieni, in prima zi de scoala!

Klaus Iohannis

Prezent, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar, la o scoala din Sibiu, edilul Iohannis le-a transmis un mesaj atat elevilor, cat si dascalilor lor.

Klaus Iohannis

Fost profesor de fizica, actualmente primar al Sibiului si candidat la presedintie din partea Aliantei Crestin Liberale, Iohannis le-a urat succes atat dascalilor, cat si scolarilor, acestora din urma transmitandu-le un mesaj prin care a subliniat, o data in plus, importanta educatiei pentru viitorul unui tanar.

In timp ce pentru profesori vede momentul inceperii unui nou an scolar ca pe o „provocare si inceputul unui drum de 10 luni in care vor parcurge materia, vor transmite informatia si, mai important, vor incerca sa transmita elevilor pasiunea pentru invatatura si bucuria de a descoperi lumea din jurul lor”, Klaus Iohannis considera ca elevii ar trebui sa inteleaga ca educatia e esentiala pentru viitorul celor aflati in prezent pe bancile scolii. „Educatia este baza pe care o veti utiliza in viitoarele profesii. De aceea sper ca veti lua in serios inca de pe acum viitorul dumneavoastra rol si puteti face aceasta tocmai prin invatatura”, a incheiat primarul sibian, urandu-le atat scolarilor, cat si invatatorilor si profesorilor sibieni, sa aiba un an cu rezultate cat mai bune.

Iohannis a asistat in aceasta dimineata la ceremonia organizata, cu ocazia primei zile de scoala din anul de invatamant 2014-2015, la scoala 18 din Sibiu.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger