AcasăPoliticaCe le-a spus Ponta ministrilor, in sedinta de Guvern, la o zi...

Ce le-a spus Ponta ministrilor, in sedinta de Guvern, la o zi dupa respingerea motiunii de cenzura

In conditiile in care, in cursul zilei trecute, atat primul-ministru, cat si ministrii Cabinetului pe care il conduce Victor Ponta s-au aflat in Parlament, in sala de plen in care s-a dezbatut, votat si, din cate s-a constatat dupa numararea sufragiilor, respins demersul principalului partid de opozitie la adresa Executivului si a premierului, miercuri la pranz toti cei amintiti s-au reunit la Palatul Victoria, la sedinta saptamanala de guvern.

Ocazia perfecta pentru ca premierul Ponta sa multumeasca o data in plus Coalitiei pentru ca sprijina in continuare Guvernul, dar si sa le transmita ministrilor sai o alta concluzie pe care a tras-o, odata ce motiunea de cenzura al liberalilor a fost respinsa in Parlament, respectiv aceea ca romanii sunt multumiti de guvernare. Mai precis, primul-ministru a vazut totul drept „un mesaj foarte clar si pentru dumneavoastra, membrii Guvernului, sa ne facem treaba in continuare, sa guvernam bine si cat timp vom guverna bine si vom lua masuri bune, si coalitia ne va sprijini si oamenii ne vor sprijini. Ca, daca erau oamenii nemultumiti de guvernare, veneau ieri sa protesteze”, a sustinut premierul, la scurta vreme dupa ora 13, cand a inceput, in aceasta miercuri, sedinta Executivului.

Va reamintim ca motiunea de cenzura depusa de catre parlamentarii partidului condus de Alina Gorghiu si avsile Blaga a picat, cu 207 voturi „pentru” si 8 „impotriva”, in conditiile in care, pentru a fi aprobata avea nevoie sa fie votata de 275 de senatori si deputati dintre cei prezenti in sala la momentul exprimarii optiunilor cu privire la demersul numit „Alege intre Romania și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”. Dar si faptul ca, in timp ce motiunea era dezbatuta in Parlament, in zona cladirii Legislativului, respectiv in Parcul Izvor, mai multi sustinatori ai liberalilor, dar si lideri ai formatiunii au fost prezenti la o manifestare menita sa sprijine demersul de taxare a Guvernului sia premierului.

author avatar
Cristina Stefan
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger