AcasăPoliticaCe le-a cerut Ponta, in cadrul Comandamentului de iarna, reprezentantilor Politiei si...

Ce le-a cerut Ponta, in cadrul Comandamentului de iarna, reprezentantilor Politiei si CNADNR

In cadrul Comandamentului de iarna care s-a intrunit, luni la amiaza, la Guvern, seful Executivului le-a cerut responsabililor din cadrul Politiei, dar si ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) sa monitorizeze circulatia pe DN 1, avand in vedere ca se circula in conditii de iarna, si sa aiba sa se intervina cu materiale antiderapante.

Premierul le-a cerut celor responsabili sa manifeste o atentie sporita in cazul tuturor drumurilor aglomerate, insa indeosebi situatiei de pe DN 1, avand in vedere ca se incehei minivacanta de 1 Decembrie, cand foarte multi romani au ales sa petreaca un weekend prelungit, de sambata pana luni, in statiunile de pe Valea Prahovei, iar acum se pregatesc sa strabata drumul catre casa. „Pentru Politie si pentru CNADNR – foarte mare grija cu drumurile care sunt oricum aglomerate. (…) Va rog sa luati toate masurile pentru material antiderapant si politia 0 sa suplimentati toate efectivele pentru ca in aceasta zi (luni-n.r) pot sa-mi imaginez ca DN1, drumul spre Bucuresti, inapoi, va fi cumplit de aglomerat”, le-a transmis Victor Ponta responsabililor celor doua institutii.

Comandamentul de iarna s-a intrunit, luni, la Palatul Victoria, in conditiile in care, incepand din 1 decebrie, ora 14, peste 20 de judete din tara, dar si Capitala se afla sub incidenta unui COD GALBEN de fenomene specifice iernii instalate oficial, din 1 decembrie – ninsori, polei si intensificari ale vantului. Averizarea se mentine pana marti, la ora 22.

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger