AcasăPoliticaCe l-a nemultimit pe Dragnea in privinta remanierii anuntate de Ciolos

Ce l-a nemultimit pe Dragnea in privinta remanierii anuntate de Ciolos

Chiar daca inca nu fost validate noile propuneri facute de catre seful Guvernului pentru cele patru ministere la care Ciolos a decis ca s-ar impune schimbari la varf, comentariile nu s-au lasat asteptate.

Si nu va ganditi ca ar veni din parte acelor direct vizati de masurile anuntate seara trecuta de catre premierul insusi, ci din directia conducerii PSD. In acest sens, Liviu Dragnea nu e deloc multumit de faptul ca remanierea nu i-a vizat si pe cei doi ministri in privinta activitatii carora social-democratii au facut diverse comentarii, de-a lungul lunilor in care s-au aflat in fruntea Institutiilor. Este vorba despre cei ai Justitiei si Agriculturii. Pruna si Irimescu nu se afla pe lista celor patru schimbari, lucru stiut deja. Insa, din cate a anuntat Dragnea, Ciolos i-a spus, in discutie telefonica pe care au avut-o deunazi, cu scurta vreme inainte sa iasa la TV si sa anunte schimbarile, ca „inca se mai gandeste”.

Totodata, Dragnea a lasat sa se intrevada ca nu vede oportuna schimbarea din fruntea Ministerului Educatiie. „Nu inteleg unde a gresit domnul Curaj”, a punctat seful PSD, intr-o conferinta. In alta ordine de idei, Liviu Dragnea nu e tocmai optimist in privinta noii formule guvernamentale. „N-am mari sperante nici in ceea ce-i priveste pe noii ministri”, a conchis fostul vicepremier, actualmente doar lider de partid.

In contextul de fata, ar mai fi de mentionat faptul ca si fostul sef al statului si-a manifestat nemultumirea fata de schimbarea ministurlui Bostan, de la Comunicatii. Detalii AICI.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger