AcasăPoliticaCe l-a asigurat ministrul Justitiei pe premier in privinta evaluarii si a...

Ce l-a asigurat ministrul Justitiei pe premier in privinta evaluarii si a intalnirii cu ambasadorul

Actualul sef Guvernului face din patru fosti portretul premierului ideal

Comunicarea rezultatelor evaluarii a fost intarziata de faptul ca ministrul Justitiei s-a aflat la Bruxelles, din cate a lasat sa se inteleaga prim-ministrul, seara trecuta, la un post TV.

In conditiile in care s-a speculat pe subiectul amanarii cu doua zile a anuntarii concluziilor ministrului Toader in privinta evaluarii activitatii sefilor de Parchet, insistandu-se asupra prezentei, luni, la sediul Ministerului Justitiei, a ambasadorului american la Bucuresti, premierul Grindeanu l-a intrebat pe seful de la MJ un anume aspect.

Si anume daca amanarea are vreo legatura cu intrevederea cu pricina. „Nu are nicio legatura si chiar am intrebat”, a sustinut Grindeanu, seara trecuta, la Romania TV. Totodata, premierul a mai facut cateva precizari pe aceasta chestiune, sustinand urmatoarele: „Am adresat aceasta intrebare domnului ministru la intalnirea de ieri dupa-amiaza (de miercuri – n.r.), daca s-a discutat cumva despre aceasata evaluare si a fost un dialog intre ministru si domnul ambasador. Domnul ministru m-a asigurat ca nu”.

153 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai ce era sa zica,ca da.Daca ai putintica minte,chiar de doi bani,tot te gandesti ca nu a fost o coincidenta vizita nediplomatica,in afara cutumelor internationale din diplomatia mondiala,klemma s-a dus ca nesimtitul(si multe alte epitete) in vazul locuitorilor acestei colonii,aratand cine conduce,da ordine aici.De 27 de ani votam degeaba,tot ce se intampla in colonie,inclusiv coruptie,abuzuri etc. s-a produs si se produce la ordinul stapanilor,iar acele sloganuri cu coruptia ucide,hashishtag rezist,simple manipulari a generatiei mai ales tinere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger