AcasăPoliticaCe i-a urat Dragnea lui Ciolos, odata ajuns la sedinta conducerii PSD....

Ce i-a urat Dragnea lui Ciolos, odata ajuns la sedinta conducerii PSD. „E periculos ce ziceti!”

Dragnea si Ciolos, fata in fata la momentul consultarilor din noiembrie anul trecut

Prezent, duminica la amiaza, la Palatul Parlamentului, la sedinta conducerii social-democrate ca parte a unei prime intalniri pe care vrea sa le aiba cu partidele parlamentare, dupa anuntarea propunerilor de ministri pe care le are, in vederea obtinerii sustinerii pentur viitorul cabinet de tehnocrari, Dacian Ciolos a fost intampinat cu o urare rostita – in gluma- de catre liderul PSD.

Dragnea i-a transmis, zambind, ca ii ureaza „bun venit in cadrul PSD… ca tehnocrat”, moment in care, raspunzandu-i pe acelasi ton, premierul desemnat a considerat ca astfel de afirmatii sunt „periculoase”, referindu-se la interpretarile ce se pot isca dupa o astfel de urare.”E periculos ce ziceti”, a replicat razand Ciolos.

Mai departe, Ciolos a dat asigurari ca, odata ce ar urma sa fie instalat premier, nu are de gand sa fie radical, si sa „rada tot pentru a pune ceva in loc”, adaugand ca spera ca va putea colabora cu social-democratii, „chiar daca e vorba de un guvern tehnocrat, fara sprijin politic a priori”.

In cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, social-democratii au discutat in privinta sustinerii viitorului Cabinet.

Cititi si: Reactia lui Geoana dupa anuntarea listei ministrilor alesi de Ciolos

Dacian Ciolos a anuntat lista ministrilor propusi/ Doi vicepremieri

sursa foto: psd.ro

author avatar
Cristina Stefan
685 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger