AcasăPoliticaCe i-a transmis premierul Ponta Irinei Begu, inainte de finala de la...

Ce i-a transmis premierul Ponta Irinei Begu, inainte de finala de la Moscova!

La scurta vreme dupa ce romanca in varsta de 24 de ani s-a calificat in ultimul act al turneului  de la Moscova, premierul i-a transmis Irinei Begu un mesaj de felicitare.

Prin intermediul internetului, seful Guvernului i-a urat bafta jucatoarei de tenis, inaintea finalei  competitiei WTA Kremlin Cup, ce va avea loc duminica. „Felicitari Irinei Begu pentru calificarea in finala turneului WTA de la Moscova! Iti tinem pumnii pentru victorie!”, se arata in mesajul postat pe contul oficial de Facebook al primului-ministru, Victor Ponta.

Jucatoarea aflata la acest moment pe locul 61 in ierarhia mondiala a reusit o performanta senzationala, sambata, calificandu-se in finala concursului desfasurat la Moscova si dotat cu premii totale de 710.000 de dolari. Irina Camelia Begu a trecut de jucatoarea ceha Lucie Safarova (locul 17 WTA), in trei seturi, scor 7-6, 1-6, 6-3.

Begu nu este prima sportiva care primeste felicitari din partea premierului dupa rezultatele obtinute la competitiile internationale. Tot prin intermediul contului sau de pe reteaua de socializare, Ponta a transmis mesaje laudative adresate Simonei Halep, dar si Monicai Niculescu sau echipei de fotbal Steaua Bucuresti.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger