AcasăPoliticaCe i-a cerut Ciolos noului ministru al Educatiei, in prima sedinta de...

Ce i-a cerut Ciolos noului ministru al Educatiei, in prima sedinta de Guvern in noua formula

Avand in vedere ca sedinta de Guvern din aceasta saptamana a fost prima in formula noua, dupa schimbarile facute de Dacian Ciolos in fruntea ministerelor Transporturilor, Educatiei si Relatiei pentru romanii de pretutindeni, premierul a avut cate un mesaj pentru fiecare dintre noii ministri.

Mesaje care au inclus, dupa cum era de asteptat, proiectele aflate in derulare, dar si cele pe care ar urma sa le implementeze institutiile guvernamentale in cadrul carora exista conduceri noi.

In acest sens, ministrului Educatiei – Mircea Dumitru, fostul rector al Universitatii Bucuresti- i-a transmis ca ar vrea sa se inceapa inca de pe acum pregatirile pentru noul an scolar. Si asta chiar daca elevii si profesorii sunt in vacanta, iar examenele importante pentru absolventii de scoala generala si liceu abia ce au aflat ce note au luat la Evaluarea Nationala si, respectiv, Bacalaureat. Ciolos a pus accent si pe rezolvarea unor probleme existente in mediul rural. „V-as ruga inclusiv o discutie pe partea logistica a scolilor, mai ales a scolilor din mediul rural, o discutie cu dl vicepremier Dincu, pentru ca avem la minister niste fonduri care erau alocate tocmai pentru asta, pentru a putea autoriza toate scolile care au elevi si nu au putut fi deschise din cauza lipsei anumitor lucrari”, a fost mesajul adresat, in debutul sedintei Cabinetului.

sursa foto: Facebook

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger