AcasăPoliticaCE, doua proceduri de infringement impotriva Romaniei. Iohannis: Am primit asigurari ca...

CE, doua proceduri de infringement impotriva Romaniei. Iohannis: Am primit asigurari ca Guvernul lucreaza pe aceste spete

Pe langa un rezumat al subiectelor abordate in cadrul reuniunii de miercuri, seful statului a confirmat, de la Bruxelles, faptul ca forul european a declansat doua proceduri de infringement la adresa statului roman.

Mentionand ca din cele 40 de astfel de proceduri lansate de Comisia Europeana si indreptate catre 19 tari, doua vizeaza Romania, Klaus Iohannis a explicat si la ce anume situatii se refera acestea. „Sunt doua proceduri relativ simple care privesc chestiuni de acordare a azilului”, a precizat liderul de la Cotroceni.

Nu in ultimul rand, Iohannis a facut public faptul ca Executivul de la Bucuresti i-a dat asigurari ca situatiile sunt in atentia guvernantilor. „Am primit toate asigurarile ca Guvernul lucreaza pe aceste spete şi nu va fi absolut nicio problema, este vorba de transpunerea lor in legislatia nationala. Nu cred ca avem aici motive de ingrijorare”, a incheiat seful statului.

author avatar
Cristina Stefan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger