AcasăPoliticaCe contine Platforma Romania 100 a premierului Ciolos

Ce contine Platforma Romania 100 a premierului Ciolos

Proiectul pe care Dacian Ciolos anunta inca de zilele trecute ca il pregateste, pentru a fi disponibil inaintea campaniei electorale pentur legislativele din decembrie, e gata. A fost lansat, de altfel, inca de seara trecuta si contine 10 principii ale unei „guvernari pentru cetateni”, dar si cateva proiecte nationale pe care actualul premier considera ca ar „trebui continuate sau incepute de guvernul viitor”.

In ciuda faptului ca a pus la punct o astfel de platforma, in baza a ceea ce actualul sef de la Palatul Victoria considera a fi experienta actualului Executiv tehnocrat, Dacian Ciolos subiliaza- odata in plus- faptul ca nu are de gand sa candideze in decembrie. „Am promis ca nu voi candida in aceste alegeri si ca nu ma voi implica politic pe durata acestui mandat. Decizia mea ramane ferma, iar Guvernul pe care il conduc ramane unul independent”, subliniaza actualul prim-ministru.

Inainte de a face trimitere in mod concret catre site-ul ce gazduieste platforma in cauza, Ciolos a mai tinut sa sublinieze un aspect cu privire la viitoarea echipa de la Palatul Victoria. „Din punctul meu de vedere, un proiect de guvernare dupa alegerile din 11 Decembrie 2016 ar trebui dezvoltat in baza unor principii asumate public, sustinute de partidele, de oamenii politici, de grupurile civice sau organizatiile societatii civile, de oamenii de afaceri, de fiecare dintre noi, cei care credem ca aceasta schimbare e necesara”, a scris Dacian Ciolos, pe Facebook, seara trecuta.

Ideile si proiectele continute de Platforma Romania 100 pot fi consultate AICI.

sursa foto: Facebook

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger