AcasăPoliticaCe bucurie i-a facut Kovesi lui Ponta

Ce bucurie i-a facut Kovesi lui Ponta

Ancheta care-l vizeaza pe Victor Ponta este aproape finalizata, a precizat procurorul sef al Directie Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.  Anuntul a fost primit foarte bine de premier, acesta sustinand ca o veste mai buna nici ca putea sa primeasca.

Laura Codruta Kovesi sustine ca ancheta care-l vieaza pe premier a intrat in linie dreapta

„Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. Stiu doar ca este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe. In momentul in care se va da o solutie, o sa va anuntam” a mai spus sefa DNA. Cu aceasta declaratie Laura Codruta Kovesi a reusit sa-i faca ziua mai frumoasa lui Victor Ponta, dupa cum chiar acesta a marturisit.  „Este cea mai buna veste pentru mine, ca de-aia m-am dus, am dat declaratii, am facut expertiza. Am cerut special disjungerea tocmai ca sa decida mai repede cu mine. Daca ma scoate de sub urmarire penala, daca ma trimite in judecata… Important este ca doresc sa  se finalizez cat mai repede pentru ca, totusi, tot stau cu aia 51.000 de lei pe care de fapt”, a afirmat premierul, mentionand ca isi doreste sa scape urgent de eticheta „penal”. „Tot aud asta cu penalul. (…) Chiar ma bucur de ceea ce a zis procurorul sef si nu-mi doresc decat cat mai repede sa am o solutie. De aceea am si cerut disjungerea — ca sa nu se intarzie cazul meu care e cu 51.000 de lei repet pe care i-am platit (…) — de un dosar foarte mare, complicat, despre care nu stiu si despre care nu m-a intrebat in niciun fel. Procurorul a fost foarte corect, nu m-a intrebat nimic din ceea ce scrieti in presa. M-a intrebat de cei 51.000 de lei”, a mai precizat premierul.

Dancu ii canta prohodul

Victor Ponta spera sa scape cat mai repede de eticheta de„penal”

Desi sustine ca Victor Ponta este un prim-ministru bun, Vasile Dancu nu mai crede in cariera politica a acestuia. Iar motivul este chiar Ponta, care, spune sociologul, este satul de toate cate a patimit. „Din cate stiu eu, Victor Ponta nu isi mai doreste sa ramana in politica. Este dezamagit. Are si motive personale sa fie dezamagit. Cumva i se pare injust ce i s-a intamplat dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile si, in noua conjunctura, a fost atacat ca premier, spune el, prin intermediul dosarelor si nu cu ajutorul instrumentelor politice”, a explicat Dancu, mentionand si ca Victor Ponta nu va candida la viitorul congres al PSD. „Poate va incerca sa-si mentina influenta prin interpusi. Dar Victor Ponta nu va candida la viitorul congres”, a conchis Vasile Dancu.

author avatar
National
1.549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger