AcasăPoliticaCe a precizat Dragnea dupa ce s-a aflat ca semnarea protocolului dintre...

Ce a precizat Dragnea dupa ce s-a aflat ca semnarea protocolului dintre PSD si UNPR s-a amanat

Liviu Dragnea

Parafarea intelegerii politice dintre formatiunile conduse de Liviu Dragnea si, respectiv, Gabriel Oprea a fost amanata, aspect confirmat de catre liderul social-democrat care, insa, nu a putut preciza data la care se va semna, pana la urma, protocolul cu UNPR.

Liviu Dragnea

In conditiile in care semnarea acestui protocol intre cele doua partide, in privinta unei colaborari la alegerile locale, ar fi trebuit sa aiba loc in cursul diminetii in curs, in aceeasi zi in care se supune la vot cererea DNA in privinta liderului UNPR, fostul ministru Oprea, pana la urma s-a aflat ca s-a decis ca parafarea intelegerii politice sa se amanane pana dupa incheierea sedintei de plen de la Senat.

Informatia si-a gasit confirmare chiar de la Liviu Dragnea. „Sa treaca acest vot si o sa ne intalnim astazi dupa-amiaza si o sa stabilim exact data cand o sa se semneze. (…) Textul protocolului l-am discutat aseara, a fost finalizat”, a precizat liderul PSD, adaugand ca „e o zi complicata pentru domnul Oprea”, dar si ca decizia in privinta felului in care vor vota pesedistii cererea DNa ramane „neschimbata”.

La randul sau, fostul sef al MAI a ales sa nu discute despre acest aspect in ziua votului privind solicitarea procurorilor anticoruptie privind incuviintarea urmaririi sale penale . „E o zi mai speciala pentru mine astazi, discutam politica de maine incolo”, a sustinut Oprea, intrebat, inainte de a intra in sala de plen unde se voteaza cererea DNA in cazul sau, si despre amanarea semnarii protocolului intre formatiunea pe care o conduce si PSD.

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger