AcasăPoliticaCe a declarat Ponta in legatura cu tandemul Dragnea-Ghita, pentru sefia PSD

Ce a declarat Ponta in legatura cu tandemul Dragnea-Ghita, pentru sefia PSD

Actualul lider PSD, premierul Ponta, a avut o prima reactie, intrebat fiind in legatura cu tandemul Dragnea-Ghita, vizand sefia formatiunii social-democrate.

Desi nu a vrut sa elaboreze foarte mult pe aceasta tema, Ponta a tinut sa faca o singura clarificare in legatura cu declaratiile aparute in ultimele ore, in chestiunea succesoratului la sefia formatiunii social-democrate. In momentul in care presa a vrut sa stie cum comenteaza acest aspect legat de sefia PSD, Ponta a tinut sa spuna ca, pana una, alta, el e liderul PSD. „Deocamdata eu sunt seful PSD-ului si o sa va anunt dupa aceea”, a declarat premierul, citat de Romania TV.

Precizarea scurta, dar cuprinzatoare vine in conditiile in care Dragnea a anuntat ca, daca se va hotari sa candideze la sefia PSD, odata ce Ponta ar castiga alegerile pentru Cotroceni, de luna viitoare, va face echipa cu Ghita. Tandemul ar arata astfel: Liviu Dragnea-presedinte, Sebastian Ghita- presedinte executiv.

De altfel, atat Ponta, cat si Geoana, le-au cerut social-democratilor sa se concentreze exclusiv pe campania electorala, urmand ca abia dupa alegerile din noiembrie sa se focusese pe alegerea noii conduceri a PSD.

Cititi si: Tandemul Dragnea – Ghita, diversiunea care ascunde coruptia din PSD

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger