AcasăPoliticaCe a anuntat ministrul Oprea, dupa ce a fost din nou la...

Ce a anuntat ministrul Oprea, dupa ce a fost din nou la spital la politistul de la Rutiera

Alaturi de secretarul de stat Raed Arafat, ministrul de Interne a venit, joi dimineata, la Floreasca, pentru a-l vizita din nou pe agentul sef de la Rutiera, Gheorghe Ionescu, aflat in continuare in spital, in stare grava.

Cu acest prilej, Oprea a asigurat ca institutia in fruntea careia se afla poate pune in orice moment la dispozitia omului legii un aparat de zbor care sa il transporte pe politist in strainatate, la tratament. Insa momentan, starea de sanatate a agentului de la Rutiera se mentine severa, iar medicii trebuie sa decida daca poate fi transferat in strainatate, mai precis intr-o clinica din Israel.

„Ministerul este pregatit ca, in cazul in care familia, medicii hotarasc sa fie tratat in strainatate, are atat pregatit avionul, cat si fondurile necesare (…) ca sa poata fi tratat, daca medicii hotarasc ca poate fi transportat (…). Permenent colegii nostri sunt in legatura si sustin familia”, a precizat ministrul Gabriel Oprea, la cateva zile dupa apelul familiei in privinta unui eventual transfer dincolo de granite.

Va reamintim ca agentul sef de la Brigada Rutiera a fost internat pe 2 august, la Floreasca, dupa ce a fost accidentat grav de un sofer turc, om de afaceri, care a refuzat sa opreasca pentru a fi controlat in trafic. Ministrul Oprea a mai fost la spital, pentru a se interesa personal de starea agentului ranit, la cateva zile de la internarea acestuia din urma, la Floreasca.

author avatar
Cristina Stefan
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger