AcasăPoliticaCe a anuntat ministrul Finantelor, in sedinta de Guvern, despre soarta Formularului...

Ce a anuntat ministrul Finantelor, in sedinta de Guvern, despre soarta Formularului 008

In debutul sedintei saptamanale a Executivului, aflata in plina desfasurare la momentul de fata, ministrul Finantelor i-a transmis sefului Guvernului faptul ca oficialii parcurg ultimii pasi in vederea eliminarii contestatului formular.

„Suntem in faza finala de evaluare a impactului privind eliminarea imediata a acestui formular. Credem ca in cursul zilei de maine (vineri-n.r), ordinul presedintelui ANAF va fi la Monitorul Oficial”, i-a transmis Viorel Stefan premierului Grindeanu.

Va amintim faptul ca in decursul zilei precedente, seful PSD nota pe Facebook faptul ca a cerut Guvernului ca, in aceasta saptamana, formularul 008 – la care a facut referire ca la „cosmarul oamenilor de afaceri” si „o povara birocratica, din cauza careia mii de firme romanesti au fost blocate abuziv” – sa devina istorie. Mai precis ca le-a solicitat guvernantilor „sa elimine corvoada numita Formularul088!”.

Va amintim ca formularul in cauza este cel pe care, inca de acum aproximativ doi ani, firmele care solicitau inregistrarea in scopuri de TVA trebuie sa il completeze.

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger