AcasăPoliticaCe a anuntat Klaus Iohannis despre Legea salarizarii, pana sa ajunga la Cotroceni

Ce a anuntat Klaus Iohannis despre Legea salarizarii, pana sa ajunga la Cotroceni

De dincolo de Ocean, unde se afla in vizita oficiala, liderul de la Cotroceni a transmis ca va face precizari in privinta deciziei sale referitor la Legea salarizarii unitare la revenirea in tara.

Votat, miercuri, de Camera Deputatilor, dupa ce in prima faza trecuse si de Senat, proiectul legislativ ia calea Cotrocenilor, multa lume asteptand sa vada ce anume va face Klaus Iohannis – si anume daca il va promulga sau nu.

Chiar daca nu a spus concret ce ganduri are cu acest act normativ, Iohannis nu a ratat ocazia sa aduca in discutie decalajul aparut, fata de forma anuntata initial de guvernanti, in privinta unor mariri de salarii. „Cand ajung acasa va promit ca va spun tot ce fac cu Legea Salarizarii. Deocamdata, cel putin asta se aude aici in America, cresterile de salarii au fost amanate, nu stiu din ce motiv, dar o sa ma documentez foarte foarte bine (…) cred ca ajung acasa in acelasi timp cand ajunge legea la mine, asa ca putem sa avem grija de toate”, a declarat presedintele la finele unei intrevederi avute, deunazi, cu reprezentantii comunitatii de romani din Statele Unite.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger