AcasăPoliticaCe a anuntat Iohannis despre studentii care au facut practica in cadrul...

Ce a anuntat Iohannis despre studentii care au facut practica in cadrul Administratiei Prezidentiale

La Palatul Cotroceni s-a incheiat, recent, o perioada interesanta pentru un numit grup de tineri, care au interactionat direct cu consilierii prezidentiali, pentur diferite activitati de specialitate.

Este vorba despre studentii care au fost primit pentru a face practica in cadrul Administratiei Prezidentiale, si al caror stagiu de pregatire s-a incheiat in aceasta saptatamana.

La finele acestui interval, seful statului a anuntat, sambata, pe un ton cat se poate de optimist, prin intermediul unui mesaj postat pe contul sau de Facebook, cateva concluzii. „Ma bucur ca acesti tineri au participat cu entuziasm si dorinta de cunoastere la activitatile din Departamentele de specialitate, alaturi de consilierii mei”, a marturisit Iohannis, adaugand faptul ca initiativa va avea o continuare, in decursul lui 2016. „Vom continua acest demers si anul viitor, avem nevoie de tineri care doresc sa performeze!”, a anuntat liderul de la Cotroceni.

Precizarile lui Klaus Iohannis vin in contextul in care, recent, odata cu debutul noului an scolar, presedintele a subliniat importanta Educatiei in pregatirea tinerilor, dar si faptul ca isi doreste ca acest domeniu sa se reformeze. „Ca profesor, am privit generatii de elevi de la intrarea in liceu pana la absolvire. Ca Presedinte, aceasta ocazie capata o semnificatie in plus, legata de convingerea mea ca educatia este calea catre o Romanie puternica si prospera. De aceea vreau sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala”, declara Iohannis la ceremonia de deschidere a anului scolar.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger