AcasăPoliticaCe a anuntat Ciolos, dupa recentele declaratii ale presedintelui

Ce a anuntat Ciolos, dupa recentele declaratii ale presedintelui

Alegerile se apropie tot mai mult, iar partidele definitiveaza deja listele cu numele pe care le vor arunca in lupta. Insa in ciuda oricaror scenarii aparute in spatiul public, actualul lider de la Palatul Victoria insista ca nu e tentat deloc de o candidatura la viitoarele alegeri.

Desi a declarat deja in cateva randuri ca in planurile sale pentru perioada urmatoare nu intra si o candidatura la parlamentarele din decembrie, primul-ministru a mai spus o data, raspicat, si vineri, ca nu are de gand sa intre in aceasta cursa electorala. Nu, insa, si daca se va inscrie, pana la urma, intr-un partid. „Am spus ca nu o sa candidez. Si eu nu am inteles, din ce a spus domnul presedinte Iohannis, ca mi-a cerut sa candidez”, a subliniat Ciolos, vineri, de la Slatina, unde a fost prezent la un eveniment.

Precizarea sa vine pe fondul recentelor declaratii ale sefului statului, care dadea de inteles ca, in opinia sa, Dacian Ciolos ar avea cateva proiecte care ar merita continuate si dupa ce mandatul Guvernului tehnocrat pe care il conduce acum se va fi incheiat, dar si ca ar fi cazul ca actualul premier sa ia o hotarare cat mai rapid. Sau macar sa spuna cu daca „simpatizeaza” sau are vreo „preferinta” pentru vreo formatiune politica (DETALII AICI). Totodata, e important de precizat ca Iohannis a subliniat ca dupa alegeri nu va nominaliza, ca premier, o persoana independenta politic.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger