AcasăPoliticaCazanciuc recunoaste: Justitia trebuie ferita de politicieni

Cazanciuc recunoaste: Justitia trebuie ferita de politicieni

Odata lasat la vatra, fostul ministru al Justitiei din Guvernul Ponta spune ca Justitia trebuie protejata cit mai bine de politicieni.

Fostul ministru Robert Cazanciuc confirma ca politicienii isi doresc sa domine sau sa macar sa exploateze mediatic Justitia

Justitia mioritica trebuie scosa din orice joc politic si aparata de tendintele unor politicieni care vor sa-si construiasca imaginea publica pe baza deciziilor magistratilor – spune acum, cu subiect si predicat, fostul ministru Robert Cazanciuc. Iar cita vreme opinia a fost exprimata cu ocazia prezentarii, de catre Cazanciuc, a raportului sau de activitate (pentru intreaga perioada in care a fost ministru, respectiv aprilie 2013 – noiembrie 2015), reiese ca ea se bazeaza pe cele vazute si auzite de fostul cap al Justitiei in timpul mandatului sau. Un mandat pe care Cazanciuc tine sa il descrie intr-o frumoasa culoare roz: ”Este de remarcat ca, pentru prima oara dupa 2007, Comisia Europeana a renuntat la vechile recomandari politice referitoare la statul de drept”.

author avatar
Simona Badulescu
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger