AcasăPoliticaCazanciuc: Oficial nu mi s-a cerut demisia, din partea premierului

Cazanciuc: Oficial nu mi s-a cerut demisia, din partea premierului

Robert Cazanciuc se declara dispus sa se retraga de la sefia Ministerului Justitiei, la circa doi ani de cand ocupa aceasta functie, insa in conditiile in care premierul si Guvernul ii evalueaza mandatul si ajung la concluzia ca realizarile nu corespund mandatului initial.

„Oficial nu mi s-a cerut asemenea demisie, din partea premierului (…) Sunt gata sa plec, nimeni nu e de neinlocuit. Nu am avut cu premierul o discutie pe aceasta tema, pana in momentul actual, cel putin”, a explicat, miercuri in jurul pranzului, in fata sediului Consiliului Superior al Magistraturii, actualul ministru, in conditiile in care a afost intrebat cum comenteaza faptul ca i s-a cerut demisia, atat de catre liberali, cat si de catre anumite voci din randul PSD-ului.

Cazanciuc a mentionat, insa, ca ar putea avea o discutie cu primul-ministru pe aceasta tema in cursul acestei zile sau al zilei de joi. Cat priveste ultima oara in care a disuctat cu seful Guvernului, ministrul a raspus ca aceast lucru s-a intamplat marti, inainte de sedinta CSAT-ului.

61 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger